POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Strava na ‘staroj cesti’ kroz Gorski kotar! Motociklist pretjecao kolonu vozila, uslijedio je pravi horor

Ilustracija. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vozač motocikla prevezen je u KBC Rijeka, gdje je i preminuo

Jučer, 10. srpnja u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13.50 sati na državnoj cesti D3, smrtno je stradao 47-godišnji hrvatski državljanin.

“Stradali je upravljao motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se dionicom Gornje Jelenje čvor Lučice, iz smjera Rijeke prema Zagrebu. Uslijed neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja kolone vozila u oštrom je zavoju prešao na lijevi prometni trak te udario u prednji dio teretnog vozila nakon čega je od siline udara odbačen na pješačko proširenje izvan ruba kolnika. Navedenim teretnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se iz suprotnog smjera upravljao je 30-godišnji vozač.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog zadobivenih ozljeda 47-godišnji vozač motocikla prevezen je u KBC Rijeka, gdje je i preminuo.

Promet dionicom državne ceste D3, od Lučica do Sopača do 15.10 sati je bio zatvoren u oba smjera, nakon čega se odvijao jednim prometnim trakom do 15.20 sati kada je u potpunosti uspostavljen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari