KAOS I NAKON TUČNJAVE!

Dvojica mladića potukla se u Crikvenici, treći prijetio policajcima jer ga nisu pustili k ozlijeđenom

Ilustracija/Pixsell

Osumnjičeni 33-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku

Crikvenička policija je prekjučer, 8. studenog zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području Crikvenice o verbalnom i fizičkom sukobu dvojice hrvatskih državljana u dobi od 27 i 29 godina.

“Obojica su lakše ozlijeđena, a 29-godišnjak je nakon što mu je pružena liječnička pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Crikvenici prevezen u KBC Rijeka, a policija je pritom asistirala medicinskim djelatnicima.

Prije nego li je ozlijeđeni prevezen u KBC Rijeka, 33-godišnji hrvatski državljanin, poznanik ozlijeđenog, pokušao je ući u zgradu zdravstvene ustanove te su ga medicinski djelatnici i policijski službenici zamolili da pričeka vani na što je negodujući počeo vikati. Unatoč upozorenjima da se smiri, 33-godišnjak je nastavio s vikanjem i uputio ozbiljne prijetnje policijskim službenicima.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU PG, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, osumnjičeni 33-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Preostala dvojica osumnjičenika prekršajno su sankcionirani temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari