NA ČVORU OREHOVICA

Na riječkoj zaobilaznici noćas poginuo djelatnik Hrvatskih autocesta

Ilustracija (fotografija ne prikazuje opisani događaj veće je ilustrativnog karaktera i namjene) Foto: Grgur Žučko/Pixsell

Teška prometna nesreća na A7 Rupa – Rijeka dogodila sinoć u kasnim večernjim satima

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u kasnim večernjim satima na autocesti A7 na čvoru Orehovica, na radnom zadatku život je izgubio djelatnik HAC-a dok je drugi djelatnik teško ozlijeđen, ali izvan životne ugroženosti.

“Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja te obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut, a ozlijeđenom djelatniku želimo što brži oporavak.”, izvijestili su iz Hrvatskih autocesta.

Prometna nesreća dogodila se u zoni postavljanja privremene prometne signalizacije gdje je ograničenje brzine bilo na 40 km/sat – “upravo iz razloga što su radnici na cesti u specifičnim uvjetima”, naglasili su iz Hrvatskih autocesta..

“Ovim putem apeliramo na sve korisnike da se pridržavaju postavljenih ograničenja te da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća.”, dodali su iz HAC-a.

Točan uzrok nesreće znat će se po objavi izvješća o očevidu kojeg su obavili policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske.

“Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelji naših djelatnika kao i za našu tvrtku.”, zaključili su iz HAC-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari