ŠTO SE DOGODILO?

Dvomjesečna beba s teškim ozljedama glave i dalje se bori za život. Policija se oglasila o istrazi

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mnogi su se pitali kako je došlo do ozlijede nad dvomjesečnom bebom

Teško ozlijeđena dvomjesečna beba dovezena je u ponedjeljak iz Turopolja u KBC Zagreb gdje se i dalje bori za život. Mnogi su se pitali kako je došlo do ozlijede i je li u pitanju počinjenje kaznenog djela nad bebom. Jučer smo pisali o događaju.

Zagrebačka policija priopćila je danas kako nije potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela, prenose RTL Vijesti.

”Kroz dosadašnje kriminalističko istraživanje koje je provela Policijska uprava zagrebačka u suradnji s nadležnim institucijama nije potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela”, potvrdila je PU zagrebačka.

Obitelj od prije nije poznata socijalnoj službi. A RTL je jučer neslužbeno doznao kako je riječ o teškim ozljedama glave.

VIDEO DANA:

Beba je bila reanimirana već kod svoje kuće, navodno ju je pokušavao oživiti otac nakon što je primijetio da je dijete klonulo, beživotno, i da ne plače. Otac je pozvao Hitnu pomoć, koja je nastavila s oživljavanjem, i uspjela je reanimirati srce djeteta.

Dvomjesečna beba nepromijenjenog je stanja u odnosu na dan prije, u komi i na respiratoru, a EEG uređaj pokazuje mimimalnu moždanu aktivnost, doznaju 24 sata.

Prema neslužbenim informacijama, roditelji su navodno policiji rekli da je dijete ispalo iz kolica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari