1,7 PROMIL

‘Neugodnjak’ u kafiću na području Matulja: Pijani muškarac (65) prijetio smrću drugome (48); Policija ga pritvorila

Foto: Ilustracija

Opatijska policija 65-godišnjaka sumnjiči da je uputio ozbiljne prijetnje opasne po život na štetu 48-godišnjeg hrvatskog državljanina

Podnošenjem kaznene prijave protiv 65-godišnjeg hrvatskog državljanina za počinjenje prijetnje rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Opatija.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u subotu, 26. ožujka, u ugostiteljskom objektu na širem području Matulja, u alkoholiziranom stanju verbalno vrijeđao 48-godišnjeg hrvatskog državljanina.

“Pri tome mu je uputio i ozbiljne prijetnje smrću koje su kod oštećenika izazvale bojazan za život.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Inače, tijekom kriminalističke obrade osumnjičeniku je utvrđena koncentracija alkohola od 1,70 promila.

VIDEO DANA:

Zbog osnovane sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela prijetnje, a po završetku istraživanja, 65-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari