ZBOG PRETHODNIH RAZMIRICA?

SAČEKUŠA NA PEHLINU Dvojica mladića zaustavili vozilo 21-godišnjaka, izvukli ga iz auta i brutalno prebili šakama i palicom

Obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu te predani pritvorskom nadzorniku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dvojica hrvatskih državljana su kazneno prijavljeni zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

“Riječ je o osobama starosti 26 i 28 godina koje se sumnjiči da su u subotu, 1. travnja u popodnevnim satima na području Pehlina u Rijeci zaustavili 21-godišnjeg hrvatskog državljanina u osobnom vozilu te ga nasilu izvukli iz njega. Istraživanjem je utvrđeno kako su ga prvo verbalno pa potom i fizički napali zbog prethodnih razmirica.

Pri tome su ga osim šakama udarali i drvenom palicom te mu tako zadali više ozljeda. Svoj napad su nastavili na njegovom vozilu oštetivši ga drvenom palicom, kao i mobitel čime su ga i materijalno oštetili za oko 1300 eura.”, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu te predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari