VELIKA NOVČANA KAZNA

‘Filmska potjera’ na riječkoj obilaznici! Od Kikovice do Lipe ‘ludovao’ vozilom, na kraju se zabio u zid. I tu nije bio kraj!

Ilustracija: Riportal

Vozač se od Kikovice do Lipe oglušio o policijske zvučne i svjetlosne signale

U petak 19. siječnja u večernjim satima policija je zaprimila dojavu da je na autocesti A6 osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka u više navrata izgubilo kontrolu i okrenulo se na cesti te da se kreće autocestom iz smjera Oštrovice u smjeru Kikovice.

“Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka su vozilo pokušali zaustaviti uz uporabu zvučnih i svjetlosnih znakova na službenom vozilu, no vozilo je nastavilo vožnju autocestom A7 u smjeru Škurinja.

Policijska ophodnja nastavila je potjeru za navedenim vozilom autocestom A7 u smjeru Rupe. Po izlasku s autoceste nastavili su kretanje državnom cestom broj 8 u smjeru Lipe gdje je navedeno vozilo udarilo u zid. Nakon toga, vozač je pokušao nastaviti s upravljanjem, no u tome su ga spriječili policijski službenici.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Uhićen je i priveden u nadležnu policijsku postaju gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o 29-godišnjem hrvatskom državljaninu.

Osumnjičenik je doveden na nadležni općinski sud te mu je presudom izrečena novčana kazna u iznosu od 4 740 eura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari