Filmski obračun u Istri: Pratila djevojku automobilom pa se divljački potukle!

Foto: Ilustracija

Nakon što su djevojke izašle iz vozila, 22-godišnjakinje je fizički napala 21-godišnjakinju i zaprijetila joj smrću

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 22-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo prijetnja. Djevojku se sumnjiči da je 17. srpnja oko 13.30 sati, na državnoj cesti Pula-Loborika, pratila automobilom 21-godišnjakinju te joj je trubila i u više navrata vozila pored nje lijevom stranom ceste, prenosi iPress.

U jednom trenutku, osumnjičena je svojim automobilom Ford, pulske registarske oznake, udarila u Polo 21-godišnjakinje, također pulskih registarskih oznaka, nakon čega ju je pretekla i stala ispred nje, zbog čega je 21-godišnjakinja svojim automobilom udarila u vozilo 22-godišnjakinje.

Nakon što su djevojke izašle iz vozila, 22-godišnjakinje je fizički napala 21-godišnjakinju i zaprijetila joj smrću. Osumnjičena je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. srpnja u večernjim satima, privedena u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Policija ne navodi motive ovog filmskog obračuna, piše iPress.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja