Kamion sletio s ceste i srušio kuću: ‘Srećom sam zaspala u kuhinji, inače ne bi bila živa’

Krećući se od Pleternice prema Požegi vjerojatno je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, te je ono zaplesalo i sletjelo s ceste

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Nesvakidašnja nesreća na sreću bez težih posljedica dogodila se jutros iza 6 sati u Dervišagi kada je kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracijskih oznaka sletio s ceste udario u kuću, te je gotovo srušio, javlja Pozega.eu.

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti. Krećući se od Pleternice prema Požegi vjerojatno je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, te je ono zaplesalo i sletjelo s ceste u Ulici Stjepan Radića, udario je u kuću, te je gotovo potpuno srušilo, a nakon toga kamion je porušio ogradu susjedne kuće i zaustavio se u dvorištu.

– Čula sam toliki udarac i pomislila sam da je potres. Kad sam izišla van imala sam što i vidjeti. Kamion mi je srušio gotovo cijelu kuću. Uletio je u sobu gdje inače spavam. Na svu sreću gledajući televizor zaspala sam u kuhinji i eto ostala živa – prepričava nesvakidašnji događaj vlasnica kuće iz Dervišage.

Vozač kamiona nije ozlijeđen. Više informacija bit će poznato nakon očevida.
Vijesti.hr
Foto: Požega.eu

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari