DELTA Kazna za krivo parkiranje može se dobiti i na – parkiralištu!

Neki vozači kada vozilom uđu na parkiralište na kojem plaćaju parking možda smatraju da imaju pravo vozilo ostaviti doslovno – kako im padne na pamet

No tome nije tako – i unutar plaćenog parkirališta vozači se moraju pridržavati prometnih pravila i parkirati unutar označenih parkirnih mjesta, ili barem – u slučaju „više sile“ i uz malo rizika – na slobodne prostore na način da njihovo vozilo ne smeta ni druga vozila ni pješake.

Toga se očito nije pridržavao vozač automobila na fotografiji. Parkirao je vozilo izvan obilježenog parkirnog mjesta, usto i na obilježenom pješačkom prijelazu pa je zaradio prometnu kaznu.

Je li prometna policija ili komunalni redar naišao slučajno, ili je vozača prijavio policiji neki drugi nervozni vozač ili pješak ne znamo, no i ovaj slučaj je podsjetnik svima da se pravila moramo pridržavati i na mjestima gdje neki – možda podsvjesno – misle da imaju pravo na sve jer su, eto, ušli vozilom na plaćeni parking.

Foto: Facebook/Problemi u prometu/S. Juretić

VIDEO DANA: “Mućke” u Autotroleju

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari