POTRAGA SE NASTAVLJA

MUP Srbije ima novosti o potrazi za Perišem, policija detaljno pretražuje otok gdje je uhvaćen signal mobitela

MUP Srbije

Srpska policija nastavlja intenzivnu potragu koja traje tjednima. Nestalog Splićanina ne traže samo beogradski policajci

MUP Srbije objavilo je priopćenje i fotografije na kojima se vidi kako pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije pretražuju Veliki ratni otok. Otok se pretraživao i u posljednjih 48 sati.

Iako je u Beogradu i danas padao snijeg, iz srpske policije navode kako su maksimalno angažirani i kako se ne odustaje od potrage za Matejem Perišem. A nestalog Splićanina ne traže samo beogradski policajci, već su u potragu uključeni i pripadnici policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac.

A srpska policija je o cijelom slučaju putem Interpola obavijestila i policije zemalja u okruženju. U potragu su uključeni i policijski psi.

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari