DO 2023.

NJIVICE ‘Pao’ vozač (39) bez vozačke: U dvije godine prikupio 12 negativnih bodova; Ne smije polagati vožnju do studenoga 2023. godine!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U dvije godine prikupio je 12 negativnih bodova i do studenoga 2023. godine nema pravo na ponovnom  polaganje vozačkog ispita

U ponedjeljak na području Njivica na otoku Krku u kontroli nadzora prometa na cestama krčka policija zaustavila je 39-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka.

Provjerom je utvrđeno kako upravlja spomenutim vozilom iako mu je  rješenjem Policijske postaje Krk  ukinuta vozačka dozvola budući da je u dvije godine prikupio 12 negativnih bodova te do studenoga 2023. godine nema pravo na ponovnom  polaganje vozačkog ispita.

VIDEO DANA:

Također je utvrđeno da tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

“Zbog počinjenja prekršaja iz  Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 39-godišnjak je istog dana uz optužni prijedlog doveden na nadležni općinski sud gdje mu je pravomoćnim rješenjem izrečena novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja  vozilom „B“ kategorijom na rok od godine dana.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari