Nogometaš Osijeka pijan se zabio u trgovinu na benzinskoj pa pobjegao s mjesta nesreće!

Petar Bočkaj odmah je dobio otkaz u klubu. Djelatnica benzinske lakše je ozlijeđena

Petar Bočkaj, nogometaš NK Osijek, nakon koncerta Saše Matića u petak navečer u dvorani Gradski vrt, vlastitim automobilom se uputio prema benzinskoj postaji na Kanižlićevoj ulici.

Prema riječima svjedoka koji su se tamo zatekli, Bočkaj se u vidnom alkoholiziranom stanju zabio u trgovinu u sklopu benzinske stanice, a razlog je navodno taj da nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu, javlja SiB.

Nakon toga pobjegao je s mjesta nesreće na koje je ubrzo stigla policija i hitna da pruži pomoć djelatnici postaje koja je lakše ozlijeđena.

Prema informacija iz NK Osijek Bočkaju je u hitnom postupku rakinut ugovor na štetu igrača.

“Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće – zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima”, poručili su iz kluba.

Bočkajeva suputnica tvrdi – nije pobjegao

Prijateljica koja je bila s njim u automobilu ispričala je što se točno dogodilo.

”Vraćali smo se s koncerta Saše Matića gdje se cugalo, ali ništa pretjerano i Petar je rekao kako nema problema i kako će on voziti. Vozili smo i prijatelj je htio kupiti cigarete pa smo normalno stali na benzinsku gdje je taman bila primopredaja smjene. Petar je sjedio u autu i u jednom trenutku zaturirao iz nekog razloga i auto mu je ”pobjegao” i doslovno se uparkirao u benzinsku”, rekla je prijateljica koja je željela ostati anonimna.

Osijek: Benziska postaja u koju se autom zabio nogometaš Petar Bočkaj 02.03.2019., Osijek – Benziska postaja u koju se u kasnim nocnim satima zaletio nogometas Petar Bockaj. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Prema njezinim riječima, svi su odmah izašli iz automobila i krenuli osloboditi djevojku koja je ostala priklještena uz blagajnu: ”Petar i svi mi smo se odmah razletjeli i pokušali izgurati automobil jer se blokirao kad je uletio unutra. Probali smo i gurati automobil i svi smo bili u šoku. U jednom trenu je Petar uspio pokrenuti automobil i odmaknuti ga od djevojke.”

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

No, u tom trenutku, nakon pet minuta od samog događaja, na benzinsku je stao drugi automobil u kojem je bio Bočkajev prijatelj (prema riječima gospođice, nije se radilo o igraču Osijeka op.a.) i on ga je takvog u šoku ugurao u automobil i odvezao.

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Nedugo nakon toga na mjesto je stigla i policija koja je kasnije i privela Bočkaja, a u međuvremenu je pušten iz pritvora uz zarađenu prekršajnu prijavu i prema riječima prijateljice vidno je potresen: ”Scene su bile kao u filmovima, a Petar je van sebe i nije još svjestan što se dogodilo”.

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

SiB
Foto: Pixsell/SiB/facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari