OVO JE UBOJICA ŽENE NA ZAMETU: Policija mu je pronašla i bombu i ručni bacač raketa!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Priveden je Džemal Merdanović (72) koji je višegodišnji spor oko prilaznog puta odlučio okončati na najkrvaviji način – ubojstvom nesretne Milke Grivičić (55), kćeri osobe s kojom se sporio i koja je došla posjetiti svoju majku (OVDJE)

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci proveli su kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Policija ga sumnjiči da je kazneno djelo počinio jučer, 31. srpnja oko 13.10 sati u ulici Stari put na području Gornjeg Zameta u Rijeci na štetu 54-godišnje hrvatske državljanke, zadavši joj više ubodno-reznih rana.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je pronađena i oduzeta ručna bombu M-75 bez detonatora te upaljač za ovu ručnu bombu, ručni bacač raketa te 51 komad vojnog streljiva raznih kalibara, radi čega se prijavljuje i za počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Protiv osumnjičenog 72-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari