NEOBIČNA NESREĆA

Pijani mladić BMW-om ‘pomeo’ ograde i živicu i odletio do krova kuće!

Nevjerojatnu prometnu nesreću skrivio je pijani mladić u prvim minutama srijede u međimurskom mjestu

Neobična prometna nesreća dogodila se jedan sat iza ponoći u međimurskom mjestu Mačkovec. Alkoholizirani 26-godišnjak udario je u ograde dvije kuće, a na kraju je udario i u krov treće!

emedjimurje.net.hr

„9. veljače 2022. godine oko 00,58 sati u Mačkovcu, Ulici Balogovec dogodila se prometna nesreća u kojoj 26-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini od 1,18 g/kg, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć)“, javlja međimurska policija.

Zbog toga je, kako kažu, vozilom sišao izvan kolnika i udario u betonsko-drvenu dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a u nastavku kretanja u susjednu betonsko-drvenu terasu i dvorišnu ogradu.

emedjimurje.net.hr

Potom je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje je udario u živu ogradu (živicu), a uslijed čega je došlo do podizanja vozila i udara u krov kuće.

“Protiv vozača pokrenut je prekršajni postupak”, javlja policija, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari