LANČANI SUDAR

Prometni kaos u Osiječkoj! Lančani sudar više vozila

Foto: Riportal

Danas tijekom dana Osječkom uliom u Rijeci prometovalo se dosta otežano zbog radova na nogostupu iznad rotora

Zbog naizmjeničnog propuštanja vozila jednim prometnim trakom stvarale su se kolone vozila još od križanja s izlazom na riječku zaobilaznicu, a to je stvaralo nervozu i ponekad i nekontrolirana ubrzanja vozila zbog nestrpljivosti vozača.

Foto: Riportal

Možda je upravo i to jedan od razloga za nesreću koja se oko 16 sati dogodila u Osječkoj ulici u smjeru Tibljaša odnosno Drenove.

VIDEO DANA:

Iz za sada nepoznatih razloga jedno vozilo je naglo stalo, a nekoliko drugih se zabilo u vozilo ispred – redom – jedno u drugo. U tom lančanom sudaru sudjelovala su čak četiri vozila!

Foto: Čitatelj

Nešto ranije, iznad tog lančanog sudara, došlo je i do sudara taksi vozila i mopeda, na način da je moped udario u stražnji dio taksi vozila. Možda je upravo taj događaj i posljedični  zastoj na prometnici djelomično uzrokovao “karambol” koji smo opisali.

Foto: Riportal

Zbog ovih događaja promet se Osječkom neko vrijeme odvijao još teže i sporije, a policija na mjestu događaja još obavlja očevid. Prema prvim izjavama očevica s terena, čini se da nema teže ozlijeđenih osoba.

Foto: Riportal

Točni uzroci nesreće znat će se nakon obavljenog policijskog očevida, no nije teško za pretpostaviti da je jedan od glavnih uzroka – nepridržavanje pravila o dovoljnom razmaka između vozila u kretanju, skraćeno – nepažnja vozača.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari