PUTNICI U ŠOKU: Još jedan autobus stradao u Krešimirovoj ulici, na istome mjestu kao i jučer!

Foto: Čitatelj/Riječanin

Nevjerojatno je da nitko od nadležnih nije reagirao nakon jučerašnje nesreće autobusa na istome mjestu

Danas je kao žrtva vozačeve nepažnje, ali i suženja prometnih traka zbog radova u Krešimirovoj ulici, “pao” još jedan autobus – na istome mjestu kao i autobus Croatia busa” jučer o čemu smo pisali OVDJE: U Krešimirovoj autobus zakačio grane stabala, popucali prozori. Prva žrtva suženja traka zbog radova?

Foto: Čitatelj/Riječanin

Ponovno su za vozača i putnike kobne bile grane odnosno stablo s desne strane autobusa na sjevernom prometnom traku u pravcu Opatije.

Foto: Čitatelj/Riječanin
Foto: Čitatelj/Riječanin

Što zbog vozačeve nepažnje a što zbog suženja prometnice zbog radova došlo je do dodira stabla s vozilom, stakla su popucala uz veliki prasak a vozač i putnici ostali u šoku!

U cijelom događaju nevjerojatno je da se nakon jučerašnjeg jednakog incidenta na istome mjestu nitko od nadležnih  nije dosjetio poduzeti nešto, ili barem istaknuti upozorenje za veća vozila.

“Prasak koji se čuo od pucanja stakala bio je baš jak, mogu misliti kakav šok su doživjeli vozač i putnici u autobusu. Ovaj problem treba riješiti što prije jer će ovakvih situacija biti još, a netko može i ozbiljnije stradati  ako se nešto hitno ne poduzme”, rekao nam je svjedok događaja koji je prisustvovao pucanju stakala na autobusu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari