U Istri poginuo motociklist, od teških ozljeda preminuo na mjestu nesreće

Foto: Dusko Marusic /PIXSELL

Zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti, izgubio nadzor nad motociklom. Na teren su izašli vatrogasci, hitna pomoć i policija

U teškoj prometnoj nesreći u subotu navečer na Medulinskoj cesti u Puli, kod kružnog toka za Pomer, poginuo je motociklist, izvijestila je istarska policija.

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

Kako je izvijestila policija o detaljima događaja, nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak bez upisane A kategorije u vozačku dozvolu upravljao motociklom Honda CBR 900, pulske registarske oznake, iz smjera Pomera prema Medulinskoj cesti. Ulaskom u desni zavoj vozač je zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti, izgubio nadzor nad motociklom, prešao na lijevu stranu kolnika gdje je u kočenju prvo udario u rubnjak, a potom u kameni usjek.

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja. Tijelo preminulog muškarca je po nalogu nadležnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije.

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

Na teren su izašli vatrogasci, hitna pomoć i policija koja je zbog obavljanja očevida zatvorila za promet županijsku cestu te je promet išao obilazno, Premanturskom cestom.

Foto: Dusko Marusic /PIXSELL

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari