JEDVA SU GA SVLADALI

Ubojica iz Rijeke htio skočiti kroz prozor! Vriskovi i urlanje mnogima su ledili krv u žilama, u šoku i branitelj

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Navodno su trojica interventnih policajaca na saslušanju jedva svladala Romana Brnadu. Nije se branio šutnjom, već je govorio svašta, a navodno je iznosio neke detalje stravičnog ubojstva, kao i neke druge nepovezane stvari

Prvo ispitivanje Romana Brnade, osumnjičenog za okrutno ubojstvo 67-godišnje žene u Rijeci, trajalo je četrdesetak minuta, javlja Novi list, a nakon što je sve završeno ubojicu su iz zgrade tužiteljstva do službenog policijskog kombija morala držati čak trojica kršnih interventnih policajaca.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Brnada se po izlasku opirao, a u kombi su ga uspjeli ugurati tek kada je kolegama u pomoć pritekao i četvrti policajac.

Njegov branitelj po službenoj dužnosti, riječki odvjetnik Aris Šarunić, i sam je vidno uznemiren izašao iz zgrade odvjetništva.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Pokušao skočiti kroz prozor

Novi list neslužbeno doznaje da prvo ispitivanje nije prošlo bez incidenata, a buka koja se širila iz sobe u kojoj je Brnada saslušavan, mnogima je u zgradi ledila krv u žilama. Vriskovi i galama čuli su se u svim okolnim prostorijama i uznemirili sve zaposlenike tužiteljstva. Navodno su trojica interventnih policajaca na saslušanju jedva uspijevala svladavati Brnadu, a on se u jednom trenutku pokušao otrgnuti s namjerom da skoči kroz prozor.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nije se branio šutnjom, već je govorio svašta, a navodno je iznosio neke detalje stravičnog ubojstva, kao i neke druge nepovezane stvari.

Podsjećamo, Brnada je jutros doveden na ispitivanje, nakon što je u nedjelju usred bijela dana okrutno ubio 67-godišnju ženu u jednom riječkom kafiću, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari