(FOTO, VIDEO) PORSCHE U PARKU (3) O slijetanju vozila u gradski park oglasila se i riječka policija!

Foto: Riječanin

Iz Policijske uprave primorsko-goranske stigao je odgovor na naše pitanje u vezi neobične nezgode koja se dogodila u ponedjeljak prijepodne u središtu Rijeke

Podsjetimo, vozač luksuznog sportskog automobila Porsche je kod Spomenika oslobođenja na Delti svojim vozilom prešao preko stajališta gradskog autobusa i nogostupa a vozilo je nakraju „zapelo“ na stubama koje vode u gradski park. (OVDJE)

Foto: Riječanin

Potom se cijela dva sata odvijala prava mala drama oko izvlačenja automobila. Vozilo vučne službe nakraju nije poduzelo zahvat izvlačenja pa su vlasniku automobila, 72-godišnjaku rodom iz Beograda i s prebivalištem u Njemačkoj u pomoć pritekli građani koji su vlastitim snagama dignuli i odgurali vozilo natrag na nogostup. (OVDJE)

Međutim, mnogi građani začudili su se kako tijekom cijela ta dva sata do mjesta prometne nezgode u samom centru grada nije došao nijedan policijski službenik kako bi ocijenio stanje i utvrdio kaznu za evidentni prometni prekršaj. U tom smislu dobili smo na redakcijski mail mnogobrojne upite građana pa smo zamolili odgovorne u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj za očitovanje o tome.

Danas je stigao i odgovor iz PU primorsko-goranske koji prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo Vas da nije zaprimljena dojava vezana uz ovaj događaj, niti od građana niti od vozača spomenutog vozila. Također, vozač ovog vozila nije zatražio obavljanje policijskog očevida, a prema dostupnim informacijama u ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba i veće materijalne štete. Ukoliko građani imaju više informacija o događaju mogu se javiti na telefon 192.“, odgovorili su nam iz PU primorsko-goranske.

Tako je vozač „nasukanog“ Porschea prošao bez kazne za ovaj evidentni i potencijalno silno opasan prekršaj.

Nadamo se da je barem platio piće Riječanima koji su mu pomogli izbaviti ga iz ove nevolje!