(FOTO, VIDEO) STRAŠNA SMRT: U automobilu kod Karlovca izgorio muškarac

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U ovom trenutku ne zna se točan uzrok ovog događaja

U automobilu koji je u potpunosti izgorio u Vukmaniću kraj Karlovca smrtno je stradala jedna osoba, koja je također izgorjela, javila je to jutros nešto prije 7 sati policija, piše KAportal.

Kako se doznaje, u izgorjelom automobilu nalazio se 50-godišnji muškarac iz Ladvenjka, mjesta udaljenog desetak kilometara od Vukmanića.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Policija je dojavu s terena zaprimila u 4.27 sati te se od tada utvrđuju sve činjenice vezane za slučaj. Na mjestu događaja provodi se očevid.

U ovom trenutku ne zna se radi li se o posljedicama prometne nesreće, samoubojstvu ili možda o ubojstvu, odnosno ništa od toga se ne može isključiti, a još se ne može govoriti niti o točnom vremenu smrti.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Vozilo je pronađeno na mjesnoj prometnici, na nizbrdici na samom kraju sela koja vodi prema šumi te, kako piše KAportal, ne izgleda kao da je vozilo u nešto udarilo. Policija je vozilo prekrila najlonom.

Moglo se zapaziti tek neke dijelove automobila i krhotine automobilskog stakla na kolniku 30-tak metara prije mjesta gdje je automobil stao i izgorio zajedno s osobom u njemu.