POKOLJ U SUKOŠANU: Počinio trostruko ubojstvo zbog imovinsko-pravnih odnosa?

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

U polju iznad Sukošana pronađen je mrtav muškarac za kojeg se sumnja da je počinitelj ubojstva

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

U Sukošanu je muškarac hladnim oružjem oduzeo život dvjema osobama, a neslužbeno se doznaje kako se radi o njegovoj sestri te njenom starijom sinu. Muškarac je nakon toga oduzeo život i još jednoj ženskoj osobi koja je živjela s njima u kućanstvu, a navodno se radi o svekrvi. Lokalni mediji javljaju kako je zločin počinio 65-godišnjem Č.K.

Sukošanom se prenijela informacija da se najvjerojatnije radi o zločinu koji se dogodio zbog neriješenih obiteljskih imovinsko-pravnih odnosa. Ubojstvo se dogodilo u jutarnjim satima, a događaj je policiji prijavio mještanin Sukošana.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Glasnogovornica PU zadarske, kazala je za Vijesti.hr da je policija dobila dojavu u 12:56. Voditelj službe kriminalističke policije u PU zadarskoj Bore Mršić je izjavio da je u ulici Mladena Veleslavića broj 16 u kući pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. Izlaskom na mjesto događaja u kući pronađena su mrtva tijela članova obitelji, muškarca ’81. godište i ženskih osoba ’54. i ’37. godište. Utvrđeno je da je kod svih smrt nastupila nasilnim putem.

U polju iznad Sukošana pronađen je mrtav muškarac za kojeg policija s velikom vjerojatnošću sumnja da je počinitelj trostrukog ubojstva. Detalji ovog stravičnog događaja znat će se po završenom očevidu.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Jedan od mještana kazao je kako je iznenađen ovakvim činom jer se radilo o mirnom čovjeku koji se volio šaliti. “Nismo znali da ima problema sa sestrom”, kazao je RTL-ovoj reporterki Nikolini Radić.

Mještanin Domagoj Rogoznica kazao je kako je šokiran događajem. “Koliko znam za ovo nije bilo nikakvih predznaka, neki dan sam ga vidio. Oko pola 3 sam čuo informaciju i doznao priču o situaciji”, kazao je.

Objašnjava kako je čuo da je do ubojstva došlo zbog obiteljskih problema, no ističe kako se radi o normalnim ljudima te da je počinitelj bio dobar čovjek.
M.D./Nikolina Radić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari