(FOTO & VIDEO) U Bregima se prevrnula cisterna s plinom, izbjegnuta tragedija većih razmjera!

Foto: Čitatelj portala Riječanin

U Bregima je sinoć došlo do teške prometne nesreće – prevrnula se cisterna s plinom pulskih registracijskih oznaka

U prometnoj nesreći koja se dogodila u 17,40 sati u Bregima nasreću nije bilo ozlijeđenih osoba. Teretno vozilo kojim je prethodno upravljao 30-godišnji vozač samo se pokrenulo i prevrnulo na bok te udarilo u betonski stup odnosno zid.

Kako su na cijelom području zaleđa Matulja i Opatije jučer vladali izvanredni vremenski uvjeti – snijeg je kumovao stvaranju s dolaskom večeri ledenog pokrivača na tlu i kolnicima – za pretpostaviti je kako je upravo sklizak kolnik na strmoj prometnici jedan od uzroka prevrnuća teretnog vozila.

No policijskim očevidom utvrđeno je i kako vozač nije poduzeo dovoljne mjere da bi se spriječilo kretanje vozila na kolniku prekrivenom snijegom.

U nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba što je svakako sretna okolnost u incidentu koji je mogao završiti i puno tragičnije da se teško vozilo nije zaustavilo uz betonski stup i zid na samom rubu ceste odnosno da se zabilo u neku od obiteljskih kuća ili odletjelo u provaliju. O mogućoj eksploziji plina ne želimo niti razmišljati…

Materijalna šteta se prema prvim neslužbenim procjenama cijeni na oko 40.000 kuna.

Foto & video: Čitatelj portala Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari