GUŽVA NA RIJEČKOJ ZAOBILAZNICI: Nekoliko nesreća i nezgoda znatno usporilo promet

Foto: Čitatelj

Prometuje se usporeno, uz ograničenje brzine na 40 km/h u koloni od oko 2,5 km

Zbog prometne nesreće na riječkoj zaobilaznici (A7) između Orehovice i podvožnjaka Kozala u smjeru zapada prometuje se jednim trakom, usporeno uz ograničenje brzine na 40 km/h u koloni od oko 2,5 km, javlja HAK.

Čitatelji nam javljaju kako je do neke prometne nesreće došlo čini se ili ispred ili u tunelu Trsat, zbog čega se i na tom dijelu zaobilaznice stvorila velika gužva.

Novi list pak javlja kako se danas poslijepodne nesreća dogodila i pred tunelom Škurinje gdje se odvalio kotač prikolice kamiona pa se stvorila poduža kolona vozila od Orehovice prema Škurinjama.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, glavnim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima duž obale, u trajektnim lukama i pristaništima kao i na pojedinim graničnim prijelazima, javlja HAK.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari