STRAVA U MAĐARSKOJ

Hrvatica rodila u vinogradu i ostavila bebu da umre: ‘Bili smo blizu da ju spasimo, ali preminula je’

Foto: Start

Mađarska policija bebu je pronašla u rekordnom roku, srce joj je još kucalo, ali preminula je u bolnici.

Hrvatska policija izvjestila je svoje mađarske kolege u noći 16. lipnja da u bolnici u Osijeku zbrinjavaju ženu koja je prethodno prijepodne, kako sumnjaju, rodila dijete u Mađarskoj i potom ga tamo i ostavila, piše Start.

Mađarska policija objavila je detalje ovog mučnog slučaja. Majka je bebu jučer ostavila između trsja u jednom vinogradu gdje rodila, a potom se iz Mađarske uputila u Osijek. Liječnici su u bolnici shvatili što se dogodilo, prenosi Net.hr.

POVEZANI VIDEO:

Mađarska policija je alarmirana te su u rekordnom roku pronašli bebu. Srce joj je još uvijek kucalo, ali beba je na kraju preminula u bolnici. Da su policajci stigli samo maloranije napuštena beba bi preživjela, kazali su iz mađarske policije.

“Naš je posao ne samo fizički nego nerijetko i psihički zahtjevan. Pogotovo kada uz svu tu našu borbu i odlučnost na kraju izgubimo, a bili smo toliko blizu da spasimo život. 31-godišnja žena s hrvatskim državljanstvom, koja je dijete rodila u Mađarskoj i ostavila ga u vinogradu te pobjegla u Osijek prekasno se pokajala i ispričala užasnu priču našim hrvatskim kolegama”, napisali su iz mađarske policije.

“Helikopterom hitne pomoći prevezena je beba u bolnicu, no na veliku žalost, preminula je danas, a tako je bio blizu happy end! TUŽNO”, stoji u njihovoj objavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari