ILEGALCI NE MARE ZA KAZNE: Krčka policija pronašla i oduzela 250 kilograma smilja

ilustracija

Jučer poslijepodne u nadzoru prometa na području Punta krčka policija zaustavila je kombi karlovačkih registracijskih oznaka.

U kombiju je pronašla i oduzela 20 vreća s oko 250 kilograma smilja kojeg je ekipa zatečena u vozilu neovlašteno brala na području Baške. Usto, 27-godišnji vozač upravljao je tehnički neispravnim kombijem, pod utjecajem alkohola, bez vozačke i prometne dozvole, nije koristio sigurnosni pojas, a nije imao niti osobnu iskaznicu. Bez osobne iskaznice ili drugih isprava o identitetu, pored njega u vozilu je zatečeno još troje hrvatskih državljana, starosti 19, 23 i 25 godina.

Po završetku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su svi počinili prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, dok je 27-godišnjak uz ovaj prekršaj počinio i više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kao i prekršaj iz Zakona o zaštiti prirode.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari