DRAMA U BEČU

Potegao nož na prijatelja koji je rekao da bi želio imati spolni odnos s njegovom ženom

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Žrtva i osumnjičeni su uslijed tučnjave zadobili lakše tjelesne ozljede

U bečkom 15. okrugu Rudolfsheim-Fünfhausu zabava je eskalirala u nedjelju rano ujutro. Naime, muškarac je želio imati spolni odnos sa ženom svog prijatelja.

Kako javlja austrijski Heute, u nedjelju navečer 52-godišnji hrvatski državljanin slavio je s 34-godišnjim prijateljem u svom stanu. Dvojica muškaraca prekomjerno su konzumirali alkohol tijekom cijele večeri.

Kada je nešto prije 2 sata ujutro supruga starijeg muškarca došla kući, 34-godišnjak je rekao da želi imati spolni odnos s njom. Istog trenutka se naglo promijenilo raspoloženje i situacija je eskalirala, piše Fenix magazin.

Dvojica muškaraca počela su se vrijeđati, no 52-godišnjak je potpuno izgubio živce i kuhinjskim nožem je nasrnuo na prijatelja. Prema navodima bečke policije, žrtva je uspjela izgurati osumnjičenog iz stana. Prolaznik je policiju upozorio da teško pijani 52-godišnjak hoda ulicom s nožem. Službenici su uspjeli privremeno uhititi Hrvata. Žrtva i osumnjičeni su uslijed događaja lakše ozlijeđeni, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari