POŽAR U ZAGREBU

Galerija | Izgorio noćni klub Mint: Pogledajte što je sve noćas progutala vatra

Bio je omiljena zagrebačka destinacija za noćni provod

U Zagrebu je tijekom noći na utorak izgorio noćni klub Mint koji se nalazi na adresi Florijana Andrašeca 14 na zagrebačkoj Trešnjevci, javlja Jutarnji list.

“Vidi se veliki plamen kod Cibone. Ne znam točnu adresu”, bila je dojava zagrebačkim vatrogascima nekoliko minuta poslije tri sata iza ponoći.

Policija je na terenu, a uzrok požara bit će poznat nakon očevida.

Što je obuhvaćeno požarom?

Požarom je navodno zahvaćena prostorija površine 20 x 15 metara i prepuna masivnih fotelja. Ostale prostorije na objektu je bio ispunio dim, ali bile su zaključane kao i one na katu tako da se vatra nije proširila.

Nakon lokalizacije požara, 14 vatrogasaca je pregledavalo objekt s obzirom na to da su zidovi Minta obloženi drvetom, spužvom i tkaninom. Do pet sati trajala je intervencija.

S odmakom od nekoliko sati kad se stvore uvjeti za očevid policija će započeti s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do buktinje, je li u pitanju kvar na instalacijama, zaboravljeni opušak ili, neki drugi ljudski faktor, piše Jutarnji list.

Kako piše Jutarnji, klub poduzetnika Kristijana Babića otvoren je potkraj 2019. godine, a bio je omiljena zagrebačka destinacija za noćni provod, poznat po cabaret večerima, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari