BIZARNA NESREĆA

JOŠ I TO Turističkim vlakićem se zabio u zid u Malom Lošinju, teško ozlijeđen Nijemac

Ilustracija - osobe prikazane na fotografiji nisu sudjelovale u opisanom događaju

Do prometne nesreće je došlo zbog tehničke neispravnosti tzv. vlakića

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres proveli su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Policija ga sumnjiči da je 15. rujna oko 13.10 sati u Malom Lošinju, upravljajući tehnički neispravnim skupom vozila (traktor s prikolicama), tzv. vlakić, izazvao prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama.

Dolaskom na raskrižje ŽC 5159 s ulicom Sunčana uvala, došlo je do proklizavanja i zanošenja navedenog skupa vozila te zaustavljanja vučnog vozila na kamenom zidu.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 73-godišnji državljanin Njemačke, koji je radi pružanja liječničke pomoći prevezen u KBC, dok su lakše ozlijede utvrđene 82-godišnjem državljaninu Austrije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 69-godišnjak je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.

Također, zbog utvrđene tehničke neispravnosti skupa vozila, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi prekršajna prijava protiv pravne osobe i odgovorne osobe u pravnoj osobi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari