ISKORISTIO PRILIKU

Ljudi u Rijeci i široj okolici, zašto ne zaključavate svoje stanove i vozila?! Ovi samo čekaju, a sada su i dočekali!

Photo: Antonio Jakus/PIXSELL

Pozivamo građane da uvijek zaključavaju svoje stanove i vozila bez obzira koliko kratko će biti odsutni

Policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je ovog mjeseca iskoristio nepažnju vlasnika dvaju otključanih stanova na području Delnica iz kojih je otuđio novac. Time je dvojicu hrvatskih državljana oštetio za oko 730 eura.

Uz to je utvrđeno kako je prije dva dana isto u Delnicama iz otključanog osobnog vozila otuđio novac i dokumente hrvatske državljanke. Dio otuđenih predmeta je pronađen tijekom istraživanja i vraćen vlasnicima.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađe, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Pozivamo građane i ovim putem da budu vrlo oprezni i uvijek zaključavaju svoje stanove i vozila bez obzira koliko kratko će biti odsutni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari