STRAŠNA TRAGEDIJA

Majka otete i ubijene Vanje: ‘Neshvatljivo je zašto je moja prelijepa djevojčica sada u grobu’

Foto: Zorica Gjorcevska/Facebook/Screenshot

Riječ je o tragediji koja je uzdrmala Balkan. Tinejdžerica Vanja nestala je na putu do škole, a onda su je našli mrtvu

Zorica Gorčevska, majka otete i ubijene Makedonke Vanje Gorčevske progovorila je u javnosti, još uvijek u nevjerici.

Nije u stanju govoriti jer ne zna zašto se to dogodilo njezinoj kćeri, još čeka kraj istrage, a jedan od osumnjičenih je i njen bivši suprug o kojem se ne želi izjašnjavati, piše Republika.rs.

“Neshvatljivo mi je kako i zašto je moja prelijepa djevojčica sada u grobu. Imam kroničnu bolest, ali držim se. Bitno mi je samo da saznam istinu, a druga kći je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro”, rekla je majka Zorica.

Iako o suprugu ne želi ništa govoriti, napomenula je da su oni bili u dobrim odnosima prije otmice. Razvedeni su već pet godina i kaže da ne zna s kim je bio i što je radio. Dobar su odnos čuvali zbog djece.

Tinejdžerica Vanja oteta je i ubijena 27. studenoga. Nestala je na putu do škole, a šest dana kasnije, našli su je mrtvu. Njen je otac jedan od petero osumnjičenih.

Glavni osumnjičeni za njeno ubojstvo je Ljupčo Palevski-Palčo koji je uhićen nakon što je za njim raspisana međunarodna tjeralica, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari