UŽAS U ZAGREBU

Mislili da se radi o dvojici muškaraca pa ženu bacili pod tramvaj: Dvojac pušten da se brani sa slobode!

Foto: PUZ

Osumnjičeni su da su iz netrpeljivosti prema ljudima druge spolne orijentacije 28. veljače odgurnuli ženu pod tramvaj

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda pustio je da se brane sa slobode 20-godišnjaka i 19-godišnjaka osumnjičene da su iz netrpeljivosti prema ljudima druge spolne orijentacije 28. veljače odgurnuli ženu pod tramvaj koji ju je vukao po tlu.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je u subotu sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, prenosi Hina.

No sudac je odbio taj prijedlog i nakon ispitivanja pustio okrivljenike da se brane sa slobode, priopćilo je tužiteljstvo.

Tužiteljstvo je dodalo da će se žaliti na rješenje suca istrage kojim se okrivljenici puštaju na slobodu.

Okrivljenike se sumnjiči da su 28. veljače oko 14,10 sati na tramvajskom stajalištu na Trgu Petra Krešimira IV., smatrajući da se radi o dvojici muškaraca, prvo verbalno, a potom i fizički napali muškarca i ženu koji su čekali tramvaj.

Tužiteljstvo je preciziralo da su okrivljenici prvo izvikivali pogrdne riječi ženi i muškarcu nakon čega su ženu gurnuli prema tramvajskim tračnicama u trenutku kada je nailazio tramvaj.

Žena je udarila u tramvaj i pala između tramvaja i tračnica nakon čega ju je tramvaj vukao po tlu te je pritom zadobila više ozljeda, prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari