DROGA KOD MLADIĆA

Mladi Riječanin (23) u domu imao 588 grama konoplje, 23 grama kokaina i nešto ‘gljiva’

Photo: Marko Dimic/PIXSELL/ Ilustracija

Tijekom pretrage doma, prostorija i vozila kojima se 23-godišnjak koristi pronađeno je 588 grama konoplje droge, 23 grama kokaina, kao i droga psilocibin u manjoj količini, izvijestila je policija.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je osumnjičeniku kojemu je jučer, tijekom pretrage doma, prostorija i vozila kojima se koristi u Rijeci, pronađeno 588 grama konoplje droge, 23 grama kokaina, droga psilocibin u manjoj količini i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Završetkom istraživanja zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Osim navedenog, utvrđeno je da nema regulirano boravište te je prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o prebivalištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari