Mladić (20) na neregistrirani Golf stavio tablice registriranog Pola; Policija ga uhvatila na području Vinodolske općine

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog upravljanja vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama, 20-godišnjak je prijavljen za počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje i kazneno prijavila 20-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

“Riječ je o osumnjičeniku kojega je policija u ponedjeljak, 18. travnja, zatekla na području Vinodolske općine dok je upravljao osobnim vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama. Policijski službenici su ga zaustavili oko 12 sati i provjerom utvrdili kako se na osobnom vozilu marke VW Golf, nalaze nepripadajuće registracijske oznake drugog osobnog vozila marke VW Polo.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je na vozilo Golf, inače neregistrirano i tehnički neispravno još od ožujka 2020. godine, postavio druge registarske oznake kako bi se njime mogao koristiti unatoč neproduženoj tehničkoj registraciji.

Završetkom istraživanja 20-godišnjak je pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari