NIJE IZMAKAO POLICIJI

Mladić (27) na Vežici napao 60-godišnjaka, izudarao ga i pokrao! Riječka policija ga pronašla i uhitila

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Zbog počinjenja više kaznenih djela, kao i donesene pravomoćne sudske presude, 27-godišnjak je po završetku kriminalističkog istraživanja prepraćen na služenje zatvorske kazne u Zagreb, izvijestila je policija.

Zbog počinjenja više kaznenih djela, kao i donesene pravomoćne sudske presude, 27-godišnjak je po završetku kriminalističkog istraživanja prepraćen na služenje zatvorske kazne u Zagrebu

Jučer su policijski službenici II. policijske postaje Rijeka uhitili 27-godišnjeg hrvatskog državljanina za kojim je osim Policijske uprave primorsko-goranske, raspisano i nekoliko potraga drugih policijskih uprava, a zbog počinjenja više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Između počinjenja ostalih navedenih kaznenih djela, riječ je o osumnjičeniku za počinjenje teške krađe na drzak i opasan način u Rijeci. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 21. studenoga ove godine na području Vežice se sukobio s 60-godišnjim hrvatskim državljaninom kada ga je u cilju prisvajanja tuđe stvari prvo verbalno, a potom i fizički, napao zadavši mu nekoliko udaraca te mu otuđio mobitel i pobjegao.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Budući da je osumnjičeni 27-godišnjak u proteklom razdoblju bio nedostupan policiji, odmah je po završetku istraživanja uz još jednu kaznenu prijavu, a temeljem pravomoćne presude nadležnog suda kao počinitelj nekoliko kaznenih djela, prepraćen na služenje zatvorske kazne zatvora u Zagreb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari