SVAĐA ESKALIRALA PUCNJAVOM

Mladić se svađao s djevojkom i majkom. Potom se opirao policajcu, uzeo mu pištolj i pucao!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Sanja Baljkas potvrdila je da su u tijeku izvidi

Rano jutros u šibenskom naselju Baldekin došlo je do pucnjave. Prema informacijama s kojima raspolaže Šibenik in, svemu je prethodila obiteljska svađa.

Susjedi su čuli dva pucnja, a sve se odigralo na križanju Ulice Petra Preradovića i Triglavske ulice.

“Muškarac se svađao s djevojkom, a bila mu je tu i majka. Sve se to događalo oko 4 sata ujutro. Netko je zvao policiju, koja je ubrzo došla na teren. Muškarac je bio toliko bijesan da su ga policajci jedva svladali. Bilo je i pucnjave, ali ne znam tko je pucao. Ovo nije prvi put da je bilo problema s tim parom u našoj ulici, čini nam se da im ni droga nije strana “, ispričao je čitatelj šibenskog portala.

Dodao je da se navodno pucalo u zrak između tri zgrade.

Iz šibenske su policije naveli da su priveli dvije osobe te su potvrdili da su intervenirali nakon dojave da je muškarac fizički napao ženu.

“Prema do sada utvrđenim informacijama, tijekom privođenja jedna od osoba koju su policijski službenici privodili i koja je pružala aktivni otpor, uzela je službeni pištolj iz futrole policijskog službenika i nekontrolirano ispalila hitac. Ozlijeđenih osoba nije bilo”, navela je policija.

Traje kriminalističko istraživanje koje će utvrditi sve detalje, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari