DOMAR MU SPASIO ŽIVOT

MOGAO JE UMRIJETI Učenik izgubio svijest zbog e-cigarete: Domar ga pronašao na podu školskog zahoda

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dječak je u zahod otišao nakon što je tijekom nastave zatražio dopuštenje profesora da se udalji sa sata. Srećom, domar ga je primijetio

Domar jedne vukovarske srednje škole spasio je život 15-godišnjaka koji se onesvijestio u muškom zahodu u zadnjem tjednu škole prije praznika. Maloljetni učenik je ležao na podu toaleta s temperaturom od samo 33 Celzijeva stupnja.

Dječak je u zahod otišao nakon što je tijekom nastave zatražio dopuštenje profesora da se udalji sa sata. Srećom, domar je primijetio učenika kako ulazi u wc, ali kako ovaj dugo nije izlazio, domar je odlučio provjeriti što se događa.

Kako je učenik bio bez svijesti i pothlađen, u školi su ga odmah utoplili i zvali hitnu pomoć, piše Večernji list.

Učenik se dobro oporavio

Iz škole kažu da je učenik izašao iz učionice jer mu nije bilo dobro. Odvezen je u vukovarsku bolnicu na liječenje i sada se oporavio.

O tom je događaju izvijestila i PU vukovarsko-srijemska na temelju prijave vukovarske bolnice. Policija je utvrdila da je učenik konzumirao električnu cigaretu s tekućinom koja sadrži derivate kanabinoida THC i HHC.

Policija uhitila dvojicu

Slijedom istrage, policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu protiv drugog maloljetnika, učenika iste škole, koji je učeniku koji se onesvijestio dao cigaretu.

Za prodaju tih e-cigareta bila su odgovorna dvojica 18-godišnjaka kod kojih je policija pronašla paketiće hašiša i marihuane, džoint i tekućinu sa sadržajem THC i HHX. I oni su pohađali istu školu u Vukovaru. Obojica su uhićeni, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari