MOOOLIM?!

Video | Mojmira u teškoj nevjerici: ‘Triput hura za hrvatsko pravosuđe!’

Muškarac s Brača godinu je dana mlatio svoju partnericu, gušio ju je, prijetio smrću, ali neće u zatvor. Dobio je uvjetno godinu dana, ako iduće četiri godine ne ponovi djelo

“Još jedno svjedočanstvo o pravednom hrvatskom pravosuđu”, tako je urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić najavila slučaj s Brača gdje je godinu dana muškarac mlatio svoju partnericu, gušio ju je, prijetio smrću, ali neće ići u zatvor.

Sve je trajalo od početka 2018. do 2019, kako pišu 24 sata. U sudskoj presudi stoji da je muškarac izvanbračnu suprugu udarao šakama u glavu, gušio ju je dok nije pala u nesvijest, pred djecom joj je rekao da će je “nabiti na ražanj” ili da će mami kidati prst po prst.

Nasilje je počelo kad je bila trudna, nije joj dopuštao da ide raditi, govorio je da ne odlazi na posao nego se prostituira. Žena je dva puta pala u nesvijest, modrice i hematome vidjela je njezina majka i brojni susjedi.

Muškarac se nije odazivao ni na sudske rasprave, i na kraju je nagrađen slobodom, odnosno dobio je uvjetno godinu dana, ako iduće četiri godine ne ponovi djelo.

“Triput hura za hrvatsko pravosuđe”, zaključila je, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari