''CRVENA ZASTAVA''

Muškarac (32) u Viškovu nedozvoljeno posjedovao automatsku pušku s više komada streljiva

Spomenuti se sumnjiči da je u svom domu na području Viškova nedozvoljeno posjedovao automatsku pušku marke ”Crvena zastava” s više komada streljiva

Policijski službenici I. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Spomenuti se sumnjiči da je u svom domu na području Viškova nedozvoljeno posjedovao automatsku pušku marke ”Crvena zastava” s više komada streljiva.

VIDEO DANA:

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv 32-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava.

“Još jednom podsjećamo da se protiv građana koji dragovoljno predaju oružje, minsko-eksplozivna i druga opasna sredstva, neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak.  Sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, dragovoljna predaja ilegalnog oružja je bez sankcija te se kampanjom   „Manje oružja – manje tragedija“ želi apelirati na sve građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak ka sigurnosti svog doma.”, poručuju iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari