'PAO' RIJEČKI DILER

Policija uhitila Riječanina (28) koji je prodavao kokain i razne zabranjene tablete

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Oduzete su mu tablete s popisa droga i tvari zabranjenih u sportu, a prodavao je i kokain

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga

Policija je u sklopu kriminalističkog istraživanja na području Rijeke provela pretragu doma i drugih prostorija osumnjičenoga.

“Pretragom je pronađeno i oduzeto više desetaka komada raznih tableta s popisa droga i tvari zabranjenih u sportu, koje je osumnjičeni 28-godišnjak neovlašteno posjedovao radi daljnjeg stavljanja u promet.

Osim toga, sumnjiči se da je tijekom zime 2021. godine u nekoliko navrata osobama s područja Rijeke prodao kokain.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 28-godišnjak je nadležnom državnom odvjetništvu prijavljen za dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari