IZ IZLASKA

Muškarac (46) vozio skuter po Rabu s gotovo 2,5 promila

Proteklog tjedna dogodilo se 79  prometnih nesreća, od kojih je devet bilo težih, a 70 je bilo lakših

Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske proteklog tjedna dogodilo se 79  prometnih nesreća, od kojih je devet bilo težih, a 70 je bilo lakših nesreća.

U ovim prometnim nesrećama jedna je osoba smrtno stradala, osam je osoba teže, a devet ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 839.700 kuna, stoji u priopćenju policije.

U prometnim nesrećama sudjelovao je jedan pješak,  21 strani državljanin, ali i šest alkoholiziranih vozača.

Ukupno je alkotestirano 257 vozača, od kojih je kod 22 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a jedan je odbio provjeru alkoholiziranosti.

VIDEO DANA:

Najviše alkoholiziranih vozača, njih 12 je bilo u dobi iznad 35. godine života,  osam ih je bilo u dobi između 25. i 35. godina, a tri u dobi između 18. do 25. godina života. 

Najveća koncentracija alkohola od 2,74 g/kg izmjerena je izmjerena je 46-godišnjem vozaču mopeda marke Gilera, riječkih registracijskih oznaka. Spomenutog vozača policija je zaustavila u noći 23. lipnja na području otoka Raba. Radi počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 46-godišnji vozač će biti prekršajno sankcioniran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari