POLICIJA GA 'UHVATILA'

Muškarac (47) na Rabu vrt obiteljske kuće poželio ‘oplemeniti’ stabljikama indijske konoplje. Policija nije imala sluha za to

Utvrđeno je da 47-godišnji hrvatski državljanin u vrtu svoje okućnice zasadio i uzgojio dvije stabljike indijske konoplje visine 45 i 60  cm

Policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije tijekom vikenda na području otoka Raba zatekli su šestoricu hrvatskih državljana u neovlaštenom posjedovanju droge.

“Riječ je o hrvatskim državljanima starosti 34, 35, 38, 44 i 47 godina u čijem posjedu je pronađeno oko 15 grama marihuane, oko 12 grama hašiša te nekoliko grama amfetamina i tzv. joint.

Osim navedenog, daljnjim kriminalističkim istraživanjem rapske policije utvrđeno je da 47-godišnji hrvatski državljanin u vrtu svoje okućnice zasadio i uzgojio dvije stabljike indijske konoplje visine 45 i 60  cm.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 47-godišnjak pronađenu drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je protiv njega podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu za tri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok su ostali osumnjičenici prekršajno sankcionirani u skladu s odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari