Muškarac iz Crikvenice prijetio Sanaderovoj kćeri: ‘Podavit ću vas k’o piliće. Bacit ću vam bombu na kuću’

Sudac mu je odredio zabranu kontaktiranja putem instagrama s Petrom Sanader

Vedran L. (36) iz Crikvenice priveden je u istražni centar Županijskog suda dežurnom sucu istrage zbog prijetnji Petri Sanader, bivšem predsjedniku Vlade i ostatku obitelji putem instagrama.

Kaznenu prijavu protiv Vedrana L. Ivo Sanader podnio je crikveničkoj policijskoj postaji jer je u razdoblju od sredine srpnja do 30. kolovoza u dva navrata, a s namjerom da izazove osjećaj straha i osobne ugroženosti za obitelj Petre Sanader, njegovoj kćeri uputio sa svog instagram profila dvije objave s fotografijama i porukama zastrašujućeg sadržaja.

“Pozdravi se sa sestrom i materom. Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit. Cilo selo zapalit”.

Vedran L. je ovu prvu prijetnju priznao. ali ne i drugu inkriminaciju.

“Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski milicajci. Pratim ti kretanje već duže vrijeme i uskoro ideš svome kraju”.

Potom joj je nastavio prijetiti klanjem i unakaženjem tijela, pritom joj priprijetivši da će takva postići “planetarni uspjeh”.

“I na tvoju ću kuću baciti šest bombi, ubit ću ti i majku i oca lopova. Ja sam čovjek od riječi i iznad zakona”.

Tužilaštvo je predložilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, no sudac mu je odredio ipak samo mjeru opreza, odnosno zabranu kontaktiranja putem instagrama s Petrom Sanader, javlja Novi list.

Vijesti.hr
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari