POŽRTVOVAN I BEZ UNIFORME!

Na Rujevici interventni policajac izvan službe uhvatio na djelu višestrukog lopova i razbojnika!

Foto: Pixsell

U blizini mjesta događaja zatekao ga je policijski službenik Interventne i specijalne policije koji je bio izvan službe

Policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Sumnjiči se da je u utorak, 31. svibnja oko 18 sati provalio u trgovinu na području Rujevice u Rijeci odakle je otuđio blagajnu s novcem te se udaljio ali ga je ubrzo, u blizini mjesta događaja, zatekao policijski službenik Interventne i specijalne policije koji je bio izvan službe.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osim toga, u subotu, 28. svibnja, na benzinskoj postaji na području Vežice u Rijeci zaprijetivši djelatnici iz blagajne je otuđio oko 3500 kuna te se udaljio.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti tijekom svibnja ove godine u dva navrata pokušao provaliti u kuću na području Viškova i skladište tvrtke na području Čavli. U oba slučaja zatekli su ga vlasnici te je osumnjičenik pobjegao.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari