VIKEND-AKCIJA POLICIJE

Na Zametu zaustavljen pijani vozač (29) BMW-a; Nije imao ni vozačku pa mu prijeti “masna” novčana kazna!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

I ovog vikenda prometna policija je na području Policijske uprave primorsko-goranske pojačano nadzirala promet na cestama

Najveća koncentracija alkohola od 2,51 g/kg izmjerena je 24. listopada oko 00.20 sati na području Zameta u Rijeci.

Policija je zaustavila 29-godišnjeg vozača osobnog vozila marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, a uz nedozvoljenu koncentraciju alkohola utvrđeno je da sa sobom nije imao vozačku dozvolu.

Zbog počinjenja prometnih prekršaja protiv navedenog vozača podnijet je optužni prijedlog te predloženo izricanje novčane kazne u iznosu 20.000 kuna i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od šest mjeseci.

VIDEO DANA:

Osim spomenutog, od ukupno 34 vozača kojima je izmjerena nedozvoljena koncentracija alkohola, najviše, njih 12 je bilo u dobi između 31. i 40. godine života, zatim 41. do 50. godine života te sedam vozača u dobi od 18. do 24. godine života.

Inače, tijekom vikenda na prometnicama ove Policijske uprave dogodilo se 37 prometnih nesreća, u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene.

Iz PU primorsko-goranske ponovo pozivaju vozače, ali i ostale sudionike u prometu na odgovorno ponašanje, uz dosljedno pridržavanje svih prometnih pravila i propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari