ŠTO MU BI?

Mladić (23) iz benzinske postaje ukrao alkoholno piće, prijetio djelatniku pa ignorirao policajce

Ilustracija: Riportal

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe

“Spomenuti 23-godišnjak je 24. listopada u noći, iz benzinske postaje u središnjem dijelu Rijeke otuđio alkoholno piće te se, uputivši prijeteće riječi djelatniku benzinske postaje, udaljio.

Postupivši po dojavi, policija ga je ubrzo pronašla u blizini mjesta događaja i izdana mu je naredba da pođe do službenog vozila.

Osumnjičenik se negodujući oglušio o naredbu i krenuo udaljavati, ali su ga policijski službenici ubrzo sustigli i priveli u policijsku postaju.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Protiv osumnjičenika se podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a zbog počinjenja navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari