NAKON PUCNJAVE: Za teško ranjavanje 60-godišnjaka osumnjičenome Milanu Vurdelji jamčevina od 45.000 kuna

Foto. Ilustracija

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da ga se zadrži u istražnom zatvoru zbog sprječavanja utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja djela, a sudac istrage Županijskoga suda u Rijeci Duško Tišma prihvatio je samo sprječavanje utjecaja na svjedoke

Milan Vurdelja (59) osumnjičen za pokušaj ubojstva iz pištolja 60-godišnjeg muškarca u riječkom parku u subotu navečer o čemu smo izvijestili OVDJE zadržan je u istražnome zatvoru, a određena mu je jamčevina od 45.000 kuna.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da ga se zadrži u istražnom zatvoru zbog sprječavanja utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja djela, a sudac istrage Županijskoga suda u Rijeci Duško Tišma prihvatio je samo sprječavanje utjecaja na svjedoke.

Milan Vurdelja tereti se da je u Parku dr. Vinka Frančiškovića u Rijeci u 20,45 sati pucao iz pištolja na 60-godišnjaka te mu je nanio teške ozljede, koje nisu opasne za život.

Nastrijeljeni muškarac prevezen je u riječki KBC s ozljedama ramena, vrata i podlaktice te je hitno operiran. Vurdelja je uhićen te večeri.

Prema pričama nekih očevidaca, sukob se začeo za vrijeme druženja u obližnjem kafiću, a nastavio se, nažalost, na ulici i to pucnjavom iz vatrenog oružja. Motivi napada još se utvrđuju, no postoje indicije kako je u pitanju eskalacija svađe zbog određene svote novca odnosno dugovanja.

Osumnjičeni je inače bivši policijski djelatnik, a pored toga bavio se i ugostiteljstvom te je upravo u riječkoj četvrti gdje se odigrao ovaj nemili događaj svojedobno vodio i jedan ugostiteljski objekt.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari