ZA OVO SE 'GULI' U ZATVORU

Nasilni konobar dobio uvjetnu kaznu: Djevojčici prijetio smrću i pljunuo ju u lice

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Dino je u istražnom zatvoru proveo oko mjesec dana, a ovih dana je pravomoćno osuđen na četiri mjeseca uvjetne zatvorske kazne, iako je ranije osuđivan i protiv njega je u tijeku još jedan kazneni postupak

Na školskom igralištu OŠ Nikola Tesla u Prečkom još u rujnu 2018. godine oko 22 sata jedan je 24-godišnjak prijetio smrću 16-godišnjoj učenici. Također, dvaput joj je pljunuo u lice, piše Danica.hr. 

Nasilni mladić zove se Dino te je tek u ožujku 2021. otkriven i uhićen, ali i brzo pravomoćno osuđen zbog nagodbe s tužiteljima.

Dino je u istražnom zatvoru proveo oko mjesec dana, a ovih dana je pravomoćno osuđen na četiri mjeseca uvjetne zatvorske kazne. Inače, mladić je i ranije osuđivan i protiv njega je u tijeku još jedan kazneni postupak, prenosi Net.hr.

Mladić je zaposlen kao konobar u jednoj pizzeriji u Zagrebu. U presudi stoji da je “u namjeri da zastraši djevojčicu, verbalno ju napao vrijeđajući je pogrdnim riječima, unosio joj se u facu i pljunuo ju”. “Potom joj je rekao da ga samo još jedanput proba prijaviti policiji, da će je ubiti kad je sljedeći put vidi te ju još jedanput pljunuo u lice, što je kod djeteta izazvalo osjećaj straha za život”, stoji u sadržaju presude.

Mladić je osuđen jer je “ozbiljno prijetio drugoj osobi da će ju usmrtiti, a djelo je počinjeno prema djetetu”. Kako piše Danica.hr, riječ je o kaznenom djelu za koje su predviđene do tri godine zatvora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari