TRENUTAK NEPAŽNJE I - BUM, TRAS!

Galerija | Nesreća u središtu Rijeke: sudarili se zbog krivog tumačenja uputa GPS navigacije?

Sinoć iza 22 sata u samom središtu Rijeke dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, riječkih i austrijskih registarskih oznaka

Nesreća se dogodila na križanju ulica Titov trg, Stossmayerova i Križanićeva. Prema prvim, neslužbenim saznanjima odnosno priči svjedoka, vozilo stranih registracija iz pravca Fiumare se kretalo u smjeru Križanićeve ulice, ali je zbog nepažnje vozača skrenulo u zabranjenom smjeru, prema Stossmayerovoj – vjerojatno zbog krivog tumačenja navoda GPS aplikacije, pretpostavka je svjedoka.

Kada je vozač shvatio svoju pogrešku pokušao se vratiti i skrenuti prema Križanićevoj, no u tom trenutku došlo je do sraza s vozilom riječkih oznaka, prepričavaju svjedoci.

Na mjesto nesreće stigli su djelatnici hitnih službi uključujući ekipu hitne medicinske pomoći, no neslužbeno, u ovom događaju nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Inače, policija je protekle noći, kao uostalom i u mnogim danima ove ljetne sezone, imala pune ruke posla jer se u Rijeci i okolici, uključujući i autocestu prema Zagrebu, dogodilo mnogo prometnih nesreća.

Stoga vozače još jednom pozivamo na pojačani oprez u vožnji i – strpljenje!

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari