MASAKR U CRNOJ GORI

Ovo je čovjek koji je pobio 11 ljudi: Sve je počelo pucnjavom po podstanarskoj obitelji jer je kasnila s plaćanjem stanarine?

Prema zasad nepotvrđenim informacijama Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten

Pozivajući se na izvor blizak tragediji, Telegraf.rspiše da je do obiteljske svađe došlo nakon navodnog kašnjenja u plaćanju stanarine. Obitelj koja je živjela u podstanarstvu kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio barem 11 ljudi, kasnila je, navodno, s plaćanjem stanarine.

Borilović je, tvrdi Telegrafov izvor, vršio pritisak na ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović je potom prvo ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela, a onda i ostale.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, koje također objavljuje Telegraf, Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari